وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

اعلام سقف وام‌های پرداختی به نیازمندان

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با دعوت از افراد نیکوکار برای سپرده‌گذاری در این صندوق و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه واقعی در کشور، گفت: تا پایان سال هفت هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به مددجویان و نیازمندان پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 29
کد خبر: ۲۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، مجید باجلان با حضور در برنامه زنده تلویزیونی "روی خط خبر" ضمن اشاره به اینکه ماموریت اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان تحت حمایت است، گفت: هدف اصلی تاسیس صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در کنار ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه واقعی در کشور، پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه در سرفصل‌های مختلف برای خودکفایی و توانمندی مددجویان است.

 

وی با بیان اینکه کمیته امداد با پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه، سال گذشته ۱۴۸ هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد کرد، ادامه داد: امسال از محل منابع صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و ظرفیت‌های منابع بودجه حمایتی کمیته امداد، هدف‌گذاری برای پرداخت هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان و خانواده‌های نیازمند پیش‌بینی شده است.

 

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با تاکید بر اینکه سقف وام‌های اشتغال‌زایی به مددجویان ۵۰ میلیون تومان است، اضافه کرد: وام ساخت و تعمیر مسکن ۳۰ میلیون تومان، ودیعه مسکن ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان و تسهیلات گره‌گشایی، درمان و تحصیلی ۵ تا ۱۰ میلیون تومان است که در وام‌های ضروری، هیچگونه کارمزدی دریافت نمی‌شود.

 

وی گفت: اولویت پرداخت تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت به مددجویان است اما به علت مشکلات اقتصادی و مراجعات مردمی، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به سایر اقشار نیازمند از طریق صلاحیت‌سنجی توسط کمیته امداد انجام می‌شود.

 

باجلان با دعوت از افراد نیکوکار برای سپرده‌گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، گفت: ترویج و اشاعه فرهنگ قرض‌الحسنه واقعی در جامعه از مهمترین اهداف کمیته امداد در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت است.

 

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در پایان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با شرکت ملی پست ایران گفت: ارائه خدمات بانکداری الکترونیک در محل به مشتری از جمله مواردی است که می‌تواند علاوه بر تکریم مددجویان، موجب افزایش کیفیت خدمات و رضایت‌مندی خانواده‌های تحت حمایت را فراهم کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار